четвртак, 31. јул 2014.

Prvi post: slikovno predstavljanje i najava kozmetičkog bloga!

Zdravo!


Moje ime je Maja.  Još jedan neveliki doprinos pridajem blog svetu kozmetike. U tačkama ću napisati ono što bih želela da budu moji ciljevi, a trudiću se da se držim tih načela u cilju što boljeg predstavljanja kozmetičkog sveta.

Dakle, moje skromne intencije ovog bloga su:
 • Čitaoci! Na prvom mestu, alfa i omega. Trudiću se da pišem tako da zaista budem od neke relevantne pomoći, onako kako su meni neki blogovi bili.
 • Predstavljanje proizvoda: detaljno, nepristrasno (koliko je to moguće), pažljivo i zanimljivo. 
 • Ja - da bih mogla u celosti da budem iskrena, moram biti nadahnuta, stoga mi je izuzetno bitno da sebično i ja uživam u prikazu, jer jedino tako može tekst da bude kvalitetan.
 • Radiću komparacije, prikaze proizvoda, make up look-ove, ali će se (s obzirom na moju celokupnu ličnost) provući možda i tekstovi druge vrste.
 • Saradnja: mogućnost poznanstava, razmene iskustava: bez cene bogatstvo.
 • Ima još svašta, ali da ne bih previše dužila, nadam se da ćete kroz blog osetiti energiju, što mi je izuzetno bitno! :)
Pošto je red da vas (,,V'' pišem malim slovom, jer računam na malo više čitateljki, nadam se ;) ) nekako upoznam sa sobom, učiniću to kroz fotografije, mali delić mozaika podeliću sa vama.


Nadam se da se iz ovoga naslućuje nešto o meni i da će vam prijati moji tekstovi jednako koliko i meni kada pišem.
Unapred izvinjenje što je blog još uvek nesređen, ali ja prosto nisam mogla da čekam sa objavljivanjem ovog uvoda!

A, prvi tekst koji će slediti, s obzirom na trenutno stanje mojih mazalica, biće u tonu poznatih tekstova: Proizvodi koje sam potrošila.


Hvala unapred na poverenju.

Maja S. H.

2 коментара:

 1. Slike su fenomenalne, veselim se čitanju tvog bloga! :)

  ОдговориИзбриши
 2. Јао hvala najlepše! I ja se radujem da se nekome dopada koncept. Uskoro ću se još pozabaviti tehnikalijama da bi ljudi mogli da me ,,prate''. Hvala što si odvojila vreme! :)

  ОдговориИзбриши