недеља, 30. август 2015.

Vichy roll on 72h - radi li posao?


Imam ogroman nalet obaveza, pa je pisanje malo zapostavljeno. Trudim se da pratim ritam, ali fakat je da ređe objavljujem.

Moram priznati na samom početku: nisam nikada testirala 72 sata, haha. Zaista simpatično. Razumem ja marketing, potražnja, veliki brojevi, blistava obećanja, beli zubi, sjajna kosa i mirišljavi pazuh. Ali, zaista? 72h? 


Ako izuzemo ovu besmislicu koja se nalazi na pakovanju, mogu normalno da nastavim da pišem recenziju. Elem, govorimo o dezodoransu firme Vichy - Stress resist. 
Kao što vidite na fotografiji, u pitanju je ovaj sa crvenim poklopcem. Postoji još verzija. Pored ovog, koristila sam onaj sa zelenim/plavim/mint poklopcem. Prvo, nije najzdraviji dezodorans, da se razumemo. Nema parabena, nema alkohola i to stoji. To je dobro. Ali da je najzdravija varijanta - nije.

Druga stvar, znojenje ne bi trebalo, u principu, sprečavati! To je prirodni proces našeg organizma koji luči. Ali, nažalost, živimo prebrzo, znojimo se i mislimo da je to ružno, pa sprečavamo. Ja sam, dugo, vodila borbu sa tim dok nisam naišla na Vichy roll on varijante.Ovaj roll on je unisex, te ga mogu koristiti i muškarci i žene. Ambalaža, pored ovog što vidite, je plastična. To meni, potpuno, odgovora jer ga vukljam sa sobom svuda i ne moram da mislim. Sad, meni se malo zarumeneo, jer sam ga vukla svuda, pa ima ovih crvenih tragova, ali...bože moj! 
Miris mu je prilično blag i dosta brzo ispari sam miris, što je u redu. Ja ne volim prejake mirise sprejeva. Kada se nanese, pri aplikaciji je vodenast, trunku lepljiv, ali se veoma brzo upije i ne stvara nikakav problem.Vichy Stress Resist

Deluje li? - DA! Ne sprečava znojenje u potpunosti, ali ga redukuje. Namena mu je da štiti u stresnim situacijama kada se prekomerno znojimo.Glavna stvar - jako dobro rešava problem neprijatnih mirisa, što je važnije od same činjenice znojenja. Međutim, Vichy sa mint kapicom (trenutno ga nemam za fotkanje) - meni je bio za 10% bolji što se neprijatnih mirisa tiče. Ja sam, ranije, imala problem sa tim i kompanija Vichy mi je, poprilično pomogla!
Morala sam samo da se ogradim što se tiče zdravlja. Ne spada u zdrave dezodoranse. Ja sam dala šansu i zdravim dezodoransima, ali još uvek nisam našla ovako delotvoran. Verovatno je da ću teško i naći. 

Pakovanje ima 50ml i, uz svakodnevnu upotrebu, traje mi dovoljno dugo da se isplati svaki dinar.

Može se kupiti u Lilly-ju i bolje snabdevenim apotekama. Cena je, okvirno, 1200 din. Često se može naći na nekoj akciji 1+1 gratis, pa pratite i to. Dobar je ulov.


Da li ste našli neko bolje rešenje?
Neki zdravi dezodorans?Do narednog teksta...

Maja / Skin Harmony

Нема коментара:

Постави коментар